torstai 20. joulukuuta 2012

Joulukalenteri: 20. luukku

Joko olet keksinyt mitä tarjoat aattona jälkiruoaksi?

- Minulla on juuri tämän asian kanssa suuri pulma. En ole keksinyt vielä mitään erityistä. Jäädykkeen haluaisin tehdä, mutta pelkään ettei se selviä automatkasta. Toisaalta ulkona on kyllä aatoksikin luvattu pakkasta ja jos jäädykkeen hyvin pakkaa kylmälaukkuun niin kaiketi se säilyisi. Hmm...

Piparkakkujäädyke
Piparkakkujäädykkeen ohje täällä.

4 kommenttia:

  1. Jokin jäädyke tulee meillekin jouluaaton jälkiruuaksi. Se on mukavan raikas syödä vielä ähkyn päälle, itselläni ei tee mieli mitään tuhtia makeaa kakkua esimerkiksi enää jouluruuan päälle :) Puolukkajäädyke voisi olla kivan kirpsakka!

    VastaaPoista
  2. Minä aion ainakin tehdä piparitiramisua ;)

    VastaaPoista
  3. Minua pyydettiin tekemään taas aatoksi Baileys juustokakkua, joka nimestään huolimatta sopii myös lapsivieraille (alkoholi keitetään likööristä pois). Se on suhteellisen helppo tehdä, eikä vaadi uunia. Uunille kun on joulun aikaan muutenkin kysyntää. Kakku vain on todella tuhti, sillä se on lähinnä kermaa ja mascarponea. Mutta aina sitä jostain mahan sopukasta löytyy tilaa yhdelle (kahdellekin) kakkupalalle, tämä on niin hyvää. :)

    VastaaPoista
  4. Meillä on perinteisesti hedelmäsalaattia!! :) Se on tosi raikas sen raskaan ruuan päälle.

    VastaaPoista

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: