sunnuntai 16. syyskuuta 2012

Jouluostoksilla Jotexilla

Kuten edellisessä postauksessa kerroin, niin Jotex on avannut joulusivunsa ja aikani ihailtuani laitoin tilauksen menemään. Sieltä pitäisi siis jonkin ajan kuluttua saapua seuraavaa:



















Joulumatto eteisen ovelle. Valittelivat kommenteissa, että se on aika pieni, mutta meidän ovelle se on just passeli koon perusteella. 



















Ja nämä kaksi hauskaa ja kaunista kartiovalaisinta oli toki pakko myös laittaa ostoskoriin - meille kun ei sitä oikeaa tai edes tekokuusta mahdu. Nämä ovat tosi kauniita pöydällä tai lattialla. Äitini on näihin hurahtanut jo aikoja sitten eikä varmasti suostuisi luopumaan yhdestäkään, joten pakko oli ostaa omat :D



















Tällaiset ihanat sydänlankaverhot löytyivät alepuolelta ja pakkohan ne oli ostoksiin lisätä. Olen muutenkin  kaivannut parvekkeen oven eteen lankaverhoja ja nämä punaiset saavat ajaa sitä virkaa joulun ajan. 



















Hassunhauskoja tonttuseviettejä ei voi koskaan olla liikaa. Tontut ovat ihania! (:



















Adventtinumeroita minulla ei vielä ollut, joten nämäkin lähtivät ale-korista mukaan. 

Tällaisia ihanuuksia tähämn joulunnälkään. Saas nähdä mitä kaikkea sitä tulee hamstrattua kun muissa paikoissa tulee joulujutut esille. On jännää olla ekaa kertaa omassa kodissa jouluna kun kaikesta siihen liittyvästä saa päättää itse. En malta odottaa, että pääsen kaivelemaan äidin valtavaa joulukrääsäkaappia - hänen mukaansa siellä on vaikka mitä pois annettavaa - siis minulle annettavaa :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ajattelitko jotain? Ole kiltti ja kirjoita se sanoiksi (: